Een Clarks desert boot wil je niet meer missen!

Clarks desert boot

Ik heb nu ongeveer twee weken geleden online gekozen voor een Clarks desert boot. Er is geen dag voorbijgegaan of ik heb deze leuke schoenen gedragen. Het is voor mij de eerste keer dat ik voor dit merk koos en ik heb er nog geen minuut spijt van. Ik heb gekozen voor een zwarte suède boot. Zwart gaat bij elke kleding, dus dat is goed meegenomen!

Clarks desert boot

Mooi, elegant en comfortabel!

Bij vele schoenen gaat mooi en makkelijk niet samen. Clarks is hierop zeker een uitzondering. Deze boots zitten goed vast aan de voeten, sluiten perfect en zijn heel sterk. Ik draag ze elke dag en ze zien er nog altijd als nieuw uit. Ze zijn makkelijk te onderhouden met een borsteltje. En daarnaast ogen ze nog elegant ook! Wat moet je als vrouw nog meer hebben? Wat de prijs betreft moet ik toegeven dat ik de laatste jaren heel wat meer geld heb besteed voor dezelfde kwaliteit. Ik overweeg om een tweede paar te kopen, zo leuk en degelijk zijn ze!