Een recreatiewoning aan zee kopen is altijd een goed idee!

Ik ben altijd al gek geweest op de zee, dus een recreatiewoning aan zee kopen leek me een goede investering. Als kind woonde ik namelijk dichtbij het strand en ging ik er regelmatig met mijn opa en oma heen. Later ben ik wat meer richting het oosten van het land verhuisd voor mijn werk, maar de kust ben ik nooit vergeten. Via Recreatie Aankoopmakelaar wilde ik daarom een recreatiewoning aan zee kopen, zodat ik in mijn vakanties altijd weer terug naar de zee kan!

Ruim aanbod en snel een mooi vakantiehuisje gevonden!

Recreatie Aankoopmakelaar heeft al jarenlang ervaring met het kopen en verkopen van recreatiewoningen, dus leek het me een goed om hier te kijken of ze wat voor me konden betekenen. Ik zag op hun site al dat hun aanbod erg groot was en na twee weken elke dag dit aanbod in de gaten gehouden te hebben, zag ik ineens een leuk huisje voorbij komen. Snel heb ik de telefoon gepakt en de makelaar gebeld om een bezichtiging in te plannen. Deze bezichtiging kon een paar dagen later plaatsvinden en ik heb na de bezichtiging gelijk een bod gedaan. Gisteren hoorde ik dat mijn bod geaccepteerd is, dus ik ben enorm blij dat ik zo snel een mooi vakantiehuisje heb kunnen vinden!