EMDR Eindhoven bij PPMind

Graag een EMDR Eindhoven volgen? Dan kan je het beste bij PPMind terecht. PPMind is namelijk een bedrijf die al vele jaren ervaring heeft in het behandelen van mensen met mentale problemen. Heirdoro wete je zeker dat je bij PPMind het beste terecht kan als je mentale problemen wilt verhelpen. Zo is de meest voorkomende behandeling bij PPMind de EMDR behandeling.

Wat is EMDR eigenlijk?

Een EMDR Eindhoven behandeling is bedoeld om een nare herinnering uit het verleden te verhelpen en te verwerken. Kort gezegd is het eigenlijk het ook het anders opslaan van gedachten en gebeurtenissen/ervaringen in de hersenen. Natuurlijk is de herinnering er nog wel, maar zal dit geen negatieve effecten meer hebben en kan je weer normaal door het dagelijkse leven heen.

Mentale problemen

Ontdek het snel

Je weet natuurlijk niet wanneer iemand een nare ervaring heeft gehad. Als iemand zich dus raar gedraagt of klachten heeft, moet je dit zo snel mogelijk aangeven en in de gaten houden. Deze klachten kunnen zijn:

  • Concentratieproblemen,
  • Negativiteit over jezelf denken/depressief,
  • Veel nachtmerries,
  • Steeds denken aan de nare ervaring,
  • Angsten.

Als een bekende deze klachten begint te krijgen of al een tijdje heeft, probeer dit zo op tijd aan te geven en in de gaten te houden.