Haal jouw rijbewijs in Tiel

rijbewijs Tiel

Vorige maand heb ik mijn rijbewijs in Tiel gehaald. Het was natuurlijk heel erg spannend om te beginnen met rijles. Dat kwam omdat ik altijd heb gedacht dat rijden heel erg lastig zou zijn, omdat jij zoveel dingen te gelijk moet doen. Het leek mij onmogelijk om gas te geven, te schakelen op het juiste moment en ook nog eens op te moeten letten in het verkeer. Tot mijn grote verbazing viel dit echt heel erg mee. Tijdens de eerste rijles heb ik mij vooral gefocust op het besturen van de auto. Elke les kwam er iets meer bij zoals gas geven, remmen en schakelen.

rijbewijs Tiel

Een een keer mijn rijbewijs gehaald in Tiel

Mijn rijbewijs heb ik in een keer gehaald in Tiel en daar ben ik ontzettend blij mee. Door de goede begeleiding tijdens mij lessen had ik alles al snel onder de knie. Het enige waar ik soms nog moeite mee had, was het kijken. Soms keek ik te snel of vergat ik om achter het nog eens te checken. Er kan natuurlijk zomaar een fietsen uit het niets verschijnen en dat moet jij allemaal doorhebben. Gelukkig is het mij allemaal gelukt en mag ik nu zelf rijden in mijn eigen auto.