Lekker eten in Nijmegen doe je bij Le Steak

Feest

Kom naar Le Steak als je lekker eten in Nijmegen en omstreken wilt. Dat is wat wij in ieder geval aanraden na ons meest recente bezoek aan dit restaurant in Berg en Dal, dat zich nabij Nijmegen bevindt. In dit restaurant worden namelijk tal van verschillende gerechten geserveerd, die stuk voor stuk heerlijk van smaak zijn. Maar dat is nog niet alles: Le Steak is ook om andere redenen een bezoek meer dan waard. Welke redenen dat precies zijn, gaan we zo meteen bekijken, maar voordat we dat doen, bespreken we eerst nog even de menukaart en al het heerlijks dat daarop te vinden.

Lekker eten in Nijmegen

Waarom is Le Steak de plek om lekker te eten in Nijmegen?

Lekker eten in Nijmegen doe je bij Le Steak ten eerste omdat hier voor iedereen wel wat lekkers te vinden is. Vooral de vleesliefhebbers kunnen hier hun hart op. Ten eerste vanwege het feit dat er – zoals de naam ‘Le Steak’ natuurlijk al suggereert – een ruim aanbod is aan verschillende steaks. Er zijn steaks in alle ‘gewichtsklassen’ en in combinatie met allerlei verschillende soorten sausen. Maar ook voor andere vleesgerechten moet je bij Le Steak zijn: spareribs, (zelf samengestelde) burgers en een breed scala aan visgerechten zijn allemaal te bestellen. Dit betekent echter niet dat je als vegetariër niet bij Le Steak terecht kan; er staan ook genoeg vegetarische gerechten op de menukaart. En deze zijn met net zoveel liefde en kunde bereid door de geweldige koks als de vleesgerechten.

bistro le steak

Meer dan alleen smakelijke gerechten

Wat naast het eten ook altijd belangrijk is bij een restaurant is de sfeer. Een restaurant is immers meer dan een plek om te eten, het moet ook een plek van gezelligheid zijn. En dat hebben ze bij Le Steak goed begrepen. De inrichting van de ruimte, de gastvrijheid van het personeel en de regelmatige liveoptredens staan allemaal in dienst van het creëren van gezelligheid – en dat lukt volgens ons enorm goed.