Perfect raambeslag voor onze woning

raambeslag

Best wel moeilijk om een fraai raambeslag voor de woning uit te zoeken. Vooral omdat wij nogal wat eisen aan dit materiaal hadden. Zo moesten er sloten inzitten, zodat wij elk raam, maar ook de deuren extra op slot konden draaien. Ook wilden wij graag witte modellen hebben, want dat staat weer beter bij de kleur van de kozijnen. Ook moesten wij er rekening mee houden voor welk raam wij een slot kochten. Want het ene raam of deur draaide linksom en de andere de andere kant op. Allemaal zaken waar wij op moesten letten.  raambeslag

Op elk raam en deur een prachtig raambeslag gekocht

Inmiddels hebben wij alle ramen en deuren voorzien van nieuw en zeer mooi raambeslag. Merendeel heeft een kierstand, waarmee wij de ramen toch een beetje open kunnen zetten als wij niet thuis zijn. Vooral in de warme periode is dit een geweldige uitkomst.

Ben jij ook nieuwsgierig naar het uitgebreide assortiment die dit bedrijf te bieden heeft, kijk dan maar eens op hun website. Hier kan je met eigen ogen zien hoe geweldig de voorraad hier is. Ook de collectie van de verschillende merken is hier zeer aantrekkelijk en dan heb ik het nog niet eens over de prijs gehad.