Waar vind ik een goede dartshop?

De online dartwinkel is Dartshopper.nl. In deze dartshop vind je echt alles en het fijne is dat je thuis lekker kan rondkijken op de website en vanuit je luie stoel kan bestellen. Vandaag besteld vóór 22:00 uur is de volgende dag al thuis bezorgd en ook nog eens geheel kosteloos. Betalen doe je veilig en kan ook achteraf. Mocht je ontevreden zijn over je aankoop, dan kan je het binnen veertien dagen terugsturen.

Het assortiment van Dartshopper.nl

Deze dartshop verkoopt dartpijlen, soft tips, dart borden, flights, shafts, surrounds, matten, scoreborden, cabinets, kleding en diverse accessoires. Je hebt hierbij de keuze uit alle bekende merken, kleuren en maten.

Aanschaffen dartpijlen

Bij Dartshopper.nl kan zowel de amateur als de professional goed terecht. Bij Dartshopper.nl kan je twee soorten pijlen kopen: Brass dart pijlen en Tungsten dart pijlen. Voor kinderen en beginners zijn de Tungsten dart pijlen en geschiktst. Een dartpijl bestaat uit een punt, een barrel, een shaft en een flight. De shaft en de flight gaan vaak het snelste stuk, dus bestel die extra bij. Op deze blog vind je veel informatie die je wellicht helpt.

Leuke weetjes

Op Dartshopper.nl vind je een spelerspagina die erg leuk is voor de echte dartfans.

Voor handige tips en trucs kan je de pagina ‘dart tips & tricks’ raadplegen. Dit is voor zowel beginners en voor doorgewinterde darters interessant om te weten.

Contactgegevens dartshop?

Dartshopper.nl kan je per telefoon bereiken op nummer 085-0640865 (op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur) en per mail op het e-mailadres klantenservice@dartshopper.nl. Je kan ook het contactformulier invullen; daar vind je ook een lijst van meest gestelde vragen.