Ik wilde de geuren neutraliseren

Het moment dat ik begonnen ben met het kweken van kruiden in mijn eigen tuin merkte ik maar al te goed dat het aardig stinkt. Diverse kruiden ruiken nu eenmaal zo, echter zit ik niet te wachten op klachten van de buren waardoor ik maar al te graag de geuren neutraliseren wil. Diverse bedrijven ben ik al geweest in de hoop het te vinden, echter op de website van Growexpert heb ik het kunnen vinden wat ik nodig had! Diverse geuren waaruit je gemakkelijk kan kiezen en deze ook thuis te laten bezorgen. Het ging mij er wel om dat dit vrij snel gebeuren kon, wilde geen onrust in de buurt veroorzaken door de geuren wat uit de kassen in de tuin komt. 

logo

Nu dat het lekker weer is trekken veel mensen de tuin in. Ik ook, echter ben ik weer druk bezig met het kweken van nieuwe kruiden. Met behulp van mijn geurblokken hoef ik me daar in ieder geval geen zorgen meer voor te maken! Het bestellen verloopt erg gemakkelijk bij hun en binnen enkele dagen hoefde  ik me alleen nog maar druk te maken om het kweken in mijn eigen tuin.