windscherm

Onlangs hebben wij online een windscherm gekocht. Niet voor onze tuin, maar voor het terras bij onze zaak. Het viel ons de laatste tijd op dat de klanten niet echt bij ons op het terras kwamen zitten. Natuurlijk hadden wij hier wel zo een parasol staan, maar deze hielp niet echt tegen de zon. Ook bij het geringste zuchtje wind viel deze al om. Dat moesten wij natuurlijk niet hebben. Want onze klanten komen graag bij ons eten of drinken. Maar met vieze kleren naar huis te moeten gaan, omdat de parasol is omgevallen, daar wil niemand toch aan denken?

Helaas was dit vorige maand wel een keer gebeurd en daar erger ik mij nog steeds aan. Het was die dag heerlijk weer, alleen tegen de avond begon het wat harder te waaien. Een paar gasten zaten heerlijk te borrelen, tot een windvlaag roet in deze gezelligheid gooide. De tafel viel met alle drank om, precies over de kleren van een gast. windscherm

Nu hebben wij een windscherm die blijft staan

Na het voorval van vorige maand, heb ik mijn best gedaan om dit niet nog een keer mee te gaan maken. Gelukkig nam de gast het sportief op en hoefde ik mij verder geen zorgen over te maken. Natuurlijk als eigenaar van een eigen zaak heb je het beste met je klanten voor. Daarom was ik meteen het internet op gegaan om op zoek te gaan naar een ander scherm. Via het bedrijf Xterior zag ik veel mooie schermen voorbij komen. Voordeel is dat zij deze allemaal op voorraad hebben en de prijzen hiervan zeer aantrekkelijk zijn. Het is hier zelfs mogelijk om deze parasol te laten bedrukken met bijvoorbeeld een logo erop.

Wil jij ook een mooie parasol aanschaffen, neem dan een kijkje op deze website.

windscherm