Zoek jij vacatures in Boxmeer?

vacatures in boxmeer

Boxmeer is een gemeente in het oosten van de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De hoofdplaats is Boxmeer. De gemeente Boxmeer houdt met ingang van 1 januari 2022 op te bestaan en zal fuseren met de huidige gemeenten Cuijk, Mill en Sint Hubert, Grave en Sint Anthonis tot een nieuwe gemeente Land van Cuijk. Er wonen 29.065 inwoners en de oppervlakte is 114 vierkante kilometer. Zoek jij vacatures in Boxmeer? Hier zijn een aantal voorbeelden.

Installatiemonteur

Als installatiemonteur ben je bezig met het ophangen, aansluiten en gebruiksklaar maken van airco’s. Je maakt de airco’s gebruiksklaar bij particulieren en bedrijven en je bent daardoor het gezicht van het bedrijf. Je gaat secuur te werk en de klant staat bij jou op nummer 1. Je moet beschikken over een rijbewijs B en vervoer. Het is een fulltime baan voor een langere tijd bij een jong en dynamisch bedrijf.

Receptioniste

Houd je van afwisseling en vind je het niet erg om te switchen tussen verschillende werkzaamheden? Dan is deze vacature voor receptioniste iets voor jou. Het is niet alleen achter de receptie staan, want je kunt ook een andere dag de housekeepers helpen. Je moet post controleren en ondersteunen en moet natuurlijk mensen een warm welkom geven. Jij bent het eerste gezicht en het visitekaartje van het bedrijf. Je schrikt niet bij het uitvoeren van administratieve taken en kan goed met een computer overweg.