Zwemmen met een luier, gaat dat?


Heb jij een kindje waarmee je graag is wilt zwemmen in een openbaar zwembad, maar doe je dit niet doordat je kindje een luier moet dragen? Er is een zeer goede oplossing hiervoor gevonden, de zwemluier . Met zo’n luier kan je gaan zwemmen met je kindje, en kan hij zijn behoefte doen zonder dat er sporen in het water tevoorschijn zouden komen. Je kunt dus ongestoord met je kindje zwemmen.


Wat is een zwemluier ?

Dit is een luier die je overal kan gebruiken waar water is. Je kindje kan daardoor ongestoord rondlopen en zwemmen. Wanneer de nood hoognodig wordt, kan het alsnog zijn behoefte doen zonder problemen. Dit soort luiers hebben een specifieke buitenkant die waterdicht is, waardoor er dus niets in de luier kan komen van vocht, maar dus ook niets er uit. Ze zijn zo ontwikkeld, dat ze niet opzwellen en zwaar worden als het kindje zijn of haar behoefte hierin doet. Dankzij het niet opzwellen, zal de luier dus ook veel beter voor je kindje zitten, en zal het langer plezier hebben. De luiers sluiten ook zeer goed aan op de beentjes van je kindje, waardoor ontlasting of plas in de luier blijft, en zo het water niet vervuild wordt.


Zwemluiers hebben alleen maar voordelen.

Deze zwemluiers hebben alleen maar voordelen, dat heb je waarschijnlijk wel al opgemerkt. De meeste kinderen zijn namelijk al van hun geboorte gek op water, en daarvoor zijn deze luiers zeer geschikt. Aangezien de meeste kinderen tot een jaar of 2-3 nog niet helemaal zindelijk zijn. Er zijn er in alle maten, waardoor je voor elk kind wel een luier kan vinden. Het grootste voordeel aan de luiers is, dat ze meestal wasbaar zijn, en dus hergebruikt kunnen worden. Dankzij de wasbaarheid van de luier hoef je dus niet continu nieuwe te kopen, en bespaar je ook nog eens geld.