Anti snurkbeugel bestellen: hier moet je op letten

anti snurkbeugel bestellen

De anti snurkbeugel kan wel eens de oplossing zijn voor jouw slaapproblemen en vooral de slaapproblemen van de mensen om je heen. Een anti snurkbeugel bestellen is zo gebeurd, en dat terwijl het zelfs een huwelijk kan redden. Slapen met iemand die snurkt is namelijk heel vermoeiend en kan leiden tot slapeloosheid, overgewicht en depressie. Doe je partner een plezier en schaf die anti snurkbeugel aan.

anti snurkbeugel bestellen

Wat doet de beugel?

De beugel is een soort bitje dat je draagt gedurende de nacht. Geen zorgen, het doet geen pijn aan je gebit. Althans, als je een aanpasbare snurkbeugel of een snurkbeugel op maat koopt niet. Dat zijn dan ook de beste opties. Koop nooit een standaard beugel die niet aan te passen is want niet alleen is dat heel oncomfortabel: misschien is het niet eens effectief. De beugel houdt je tong op zijn plek en zorgt dat er altijd een opening naar je keelholte is die groot genoeg is. Snurken wordt namelijk veroorzaakt door het vernauwen van die opening, bijvoorbeeld omdat je tong je keel in zakt en het geluid veroorzaakt. Daar komt dat ronken vandaan. De lucht moet door een kleine opening geperst worden en dat gaat amper. 

anti snurkbeugel bestellen

Een anti snurkbeugel kopen

Waar moet je zijn voor die beugel? Dat kan op verschillende plekken. Je tandarts en mondhygiënist kunnen je vaak goed helpen. Ook online kun je vaak de snurkbeugels wel te koop vinden. Zorg dan wel dat je een proefperiode hebt mocht de beugel niet prettig zijn.