Betere bereikbaarheid door Telefoon service

Een goede bereikbaarheid is voor iedere organisatie van belang. Het is niet altijd even gemakkelijk om zelf te kunnen voorzien in deze behoefte, maar gelukkig is het nu mogelijk om gebruik te maken van onze Telefoon service. Deze service zorgt ervoor dat uw telefonische bereikbaarheid wordt verbeterd en dat uw klanten professioneel te woord worden gestaan.

Verbeter uw bereikbaarheid

Ik heb in het verleden zelf moeten ervaren hoe vervelend het is om binnen de organisatie onvoldoende capaciteit te hebben om continu de telefonische bereikbaarheid te waarborgen. Daarom ben ik zelf een groot voorstander van het gebruik van deze Telefoon service. Het zorgt ervoor dat uw klanten op de juiste manier te woord worden gestaan. Waar ik zelf erg positief over ben is dat mijn klanten het gevoel hebben te woord te worden gestaan door een telefoniste van onze organisatie. Tevredenheid van klanten over het telefonische contact zorgt automatisch voor tevredenheid over uw organisatie.

Een eigen telefoniste is niet duur

Wist u dat een eigen telefoniste helemaal niet duur hoeft te zijn? Vanaf €22,50 per maand maakt u gebruik van een fulltime telefoniste. Neem nu direct contact met ons op.