Buiten reclamezuil aanschaffen

Buiten reclamezuil

Dankzij de buiten reclamezuil is ons bedrijf geen zoekplaatje meer geworden. Voorheen kregen wij vaak telefoon van mensen die een afspraak bij ons hadden, maar ons niet konden vinden. De telefoniste kreeg per dag wel meerdere telefoontjes hierover en hierdoor bleven haar eigen werkzaamheden vaak liggen. Daarom werd er gekeken hoe dit het makkelijkste opgelost kon worden.

Via Gijtenbeek zijn wij in contact gekomen en hier hebben wij samen met een adviseur gekeken wat de mogelijkheden waren. Nou er zijn hier mogelijkheden genoeg en hierdoor werd het best wel moeilijk om een keuze uit te maken.

Een zeer mooie en grote buiten reclamezuil laten maken

Tegenwoordig is het haast niet meer mogelijk om ons bedrijf, ongezien, voorbij te lopen of te rijden. Nu staat hier een enorme zuil met ons logo en naam erop. Je kan er niet langs lopen zonder dit bord op te merken. Dankzij dit enorme visitekaartje, die wij via Gijtenbeek hebben laten maken, is ons bedrijf weer zichtbaar voor iedereen. Ook in de avonden zie je deze zuil al staan. Een zeer goede verlichting zorgt ervoor dat dan ook ons bedrijf goed te vinden is.

Het materiaal dat hiervoor wordt gebruikt, kan zeker tegen een stootje. Dus de weersomstandigheden en vandalisme hebben hier geen invloed. op.