De terras verlichting

Wanneer de zomer nadert, droomt men van avonden op het terras, barbecues met vrienden of luieren in de tuin. Om dit plezier te verlengen,is het belangrijk na te denken over de terras verlichting.

Mogelijke elementen om het terras te verlichten

Er is een niet-uitputtende lijst van de soorten lampen die op een terras te vinden zijn : de led-projector ,de led-schijnwerper met bewegingsmelder, wandlampen …

Kies voor merkmodellen met een afwerkkwaliteit die de tijd overleven.

Hoewel de functie van uw terrasverlichting is om het beste te verlichten en u maximaal licht te brengen, mogen we niet vergeten dat esthetiek een belangrijke rol speelt bij het ontwerp van uw buitenruimte.

Led-zonne-verlichting

Dit is een alternatief voor als je geen punt van elektriciteit hebt om de verlichtingselementen aan te sluiten. De zonnewand wordt overdag opgeladen en kan je een paar uur ’s nachts verlichten. Het is echter eenvoudig te installeren en zeer economisch op de lange termijn omdat u niet verbruikt op het elektriciteitsnet.

De inbouwspot van het terras

Ze zijn niet krachtig genoeg als verlichting maar echter perfect voor een ingetogen en discreet omgevingslicht of om trappen en waterpartijen te accentueren.