Goedkoop autoverhuurbedrijf Amsterdam

Ik was met spoed opzoek naar een goedkoop autoverhuurbedrijf Amsterdam en omgeving. Mijn auto was stuk en ik had een vervangende auto nodig om naar mijn werk te kunnen gaan. Ik was al bekend met de met groen bestickerde huurauto’s van Autoradam en hoorde alleen maar goede ervaringen. Online las ik ook positieve reviews en zag ik dat ze zeer goedkope prijzen hanteren. Op basis hiervan, besloot ik de auto te huren bij Autoradam. 

Duidelijke website en goede service

Ik had de auto per direct nodig en reserveerde hem online. De auto was direct beschikbaar, ik kon hem de volgende dag al ophalen. Vooraf gaf ik mijn aantal kilometers door. Handig, want hierdoor betaal ik niet teveel en alleen voor het aantal gereden kilometers. Ook kreeg ik extra korting op de al scherpe prijs en 2000km extra, omdat ik de auto voor een maand huurde. 

Aangekomen bij het verhuurkantoor, kreeg ik een splinternieuwe Opel Corsa mee. Het personeel was vriendelijk en gaf mij duidelijke uitleg over de borg, verzekeringen en het eigen risico. Na een maand heb ik de auto weer ingeleverd. De verdere afhandeling verliep keurig en soepel. Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug bij Autoradam!