Kom lunchen Den Bosch

lunchen Den Bosch

Lekker lunchen Den Bosch, daar is meer dan genoeg gelegenheid voor. Maar wanneer je echt lekker wilt eten, dan kan ik je aanraden om naar de 7evenden Hemel te gaan. Hier is het echt lekker eten en wanneer je de menukaart gaat bekijken snap je meteen wat ik bedoel.

Online is deze kaart ook te bekijken en kan je zien wat voor een lekkers hier allemaal te vinden is. Waar mijn oog meteen op viel was de Hereford Tournedos. Alleen de naam al lijkt me lekker, laat staan het vlees zelf. Zeker een keer gaan proeven hier.

Heerlijk wezen lunchen in Den Bosch

Nou, ik kan je vertellen dat de Hereford Tournedos meer dan lekker was, het was fantastisch. Als ik hier nog aan denk, loopt het water mij in de mond. Zoals je ook op de menukaart, online kan lezen, zie je waar deze runderen hun smaak vandaan hebben. Het vlees van deze runderen hebben een zilte smaak en dat komt omdat zij vaak aan het grazen waren op zoute slikken en zilte kustgronden.

Ben jij niet echt een liefhebber van vlees, dan staan er nog meer dan genoeg heerlijke recepten op de menukaart.