Nieuwe klanten aantrekken: hoe doe je dat?

nieuwe klanten aantrekken

Er zijn zo ontzettend veel manieren om acquisitie te doen. Nieuwe klanten aantrekken is absoluut nodig wanneer je ondernemer bent, maar hoe pak je zoiets nou aan? Wat is de beste methode en moet je dit misschien toch uitbesteden? Lees hier een aantal tips om nieuwe klanten te vinden:

  • gebruik social media
  • vergeet seo niet
  • schrijf wervende teksten
  • maak een salesfunnel

Dit zijn een aantal dingen die je in grote lijnen aan moet pakken als je graag je verkoop wil aanpakken. Er kan een heleboel maar dan moet je wel weten waar je mee bezig bent en een doel voor ogen hebben. Internet mag je in ieder geval absoluut niet vergeten.

nieuwe klanten aantrekken

Social media is grotendeels gratis

Je kunt betaald adverteren via social media, maar verder zijn de meeste platforms grotendeels gratis. Waarom maak je daar geen gebruik van! Je naamsbekendheid vergroten is echt nog nooit zo makkelijk geweest als in deze tijd. Maak een profiel aan op een platform dat bij jouw zaak past en begin maar met berichten plaatsen. Zorg wel dat je een beetje voor ogen hebt waar jouw doelgroep zich bevindt en hoe je de klanten het beste kunt benaderen. Dan kun je jouw berichten daarop aanpassen.