Heb je speeltoestellen en wil je het risico verminderen dat de kinderen er verwondingen aan over houden? Een valdempende ondergrond is een goede optie!

Valdempende ondergrond

Een valdempende ondergrond is dus een ondergrond die zacht is en waarbij je minder kans hebt dat je een verwonding oploopt. Ideaal dus als je een speeltoestel hebt voor kinderen.

Lees hier meer over een ervaring met valdempende ondergrond

Mijn ervaring met een valdempende ondergond is zeer positief! Ik heb het aangeschaft nadat mijn dochtertje van 4 is gevallen van een speeltoestel en op een pijnlijke ondergrond terecht kwam. Dat moest natuurlijk voorkomen worden.

Door dit geval heb ik mijn ondergrond gekocht bij sicuro.nl, een echte aanrader! Nu is het vallen en weer opstaan. Nu kan mijn dochtertje gerust spelen zonder enige zorgen.

Ik heb de Flexicuro Rubber Bounce 30 aangeschaft. Het zijn rubbertegels op een foam ondergrond. Die zijn er in verschillenden kleuren namelijk: zwart, rood en groen. Ik wilde wel een bijpassende ondergrond. Gelukkig bieden zij die mogelijkheid aan. Ze hebben namelijk vele verschillende varianten, waardoor ik de ondergrond heb kunnen aan passen aan mijn tuin.

En ze hebben natuurlijk nog een heleboel andere varianten dan
de Flexicuro Rubber Bounce 3. Neem vooral een kijkje op de website: https://www.sicuro.nl