Vliegengordijnen online kopen

Bij vliegengordijnencenter is een enorm grote collectie aan vliegengordijnen te vinden. Daarmee kun je in elke deuropening en elk raam dat open kan een voorziening treffen om insecten buiten te houden. Vooral in de zomermaanden kunnen die een flinke ergernis zijn. Als je in de slaapkamer muggen hebt kan dat behoorlijk ten koste gaan van je nachtrust. Met vliegengordijnen kun je dat voorkomen. Ga eens naar de online shop en bekijk op je gemak wat er allemaal te koop is. Je vindt er gegarandeerd iets dat je mooi vindt.

De pasvorm van je vliegengordijnen

Het maakt in principe niet uit welk type vliegengordijnen je kiest. Elk gordijn dat bij vliegengordijnencenter wordt verkocht is effectief. Een voorwaarde is dat het gordijn goed past en dat het op een goede manier wordt gemonteerd. Als er grote kieren tussen de randen en het gordijn zitten kunnen er alsnog insecten binnen komen. Dat heeft zo gordijn niet voldoende effect. Als je vliegengordijnen gaat bestellen is het belangrijk dat je de juiste maat kiest. Op de website staat exact aangegeven hoe je dat moet opmeten. Ook de montage van vliegengordijnen vraagt de nodige aandacht.

Montage

Als je een kattenstaart hebt gekocht is de montage erg eenvoudig, maar voor sommige gordijnen moet je wel even goed de tijd nemen om het correct aan te brengen. Dat is belangrijk, want zo’n gordijn gaat tot wel tien jaar mee. Als je het niet goed monteert moet je daar tien jaar tegenaan kijken. Gelukkig is bij alle vliegengordijnen een goede handleiding gevoegd. Daarmee kan iedereen zo’n gordijn eigenhandig netjes vastmaken. In verreweg de meeste gevallen heb je er alleen wat simpele gereedschappen voor nodig. Mocht het monteren toch voor onoverkomelijke problemen zorgen, dan kun je altijd nog voor advies contact opnemen met de serviceafdeling van vliegengordijnencenter.