Zeer tevreden over de rijlessen bij Rijschool Tilburg 013

Logo-Rijschool-Tilburg-013

Ik ben super tevreden over de rijlessen die ik heb gevolgd bij Rijschool Tilburg 013. Mijn rijbewijs heb ik namelijk binnen een aantal weken gehaald door middel van de spoedcursus die deze rijschool aanbiedt. 

Een zeer overzichtelijke en informatieve website

Toen ik op het internet op zoek ging naar een rijschool bij mij in de buurt die een spoedcursus aanbiedt kreeg ik zeer veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een taalwe steis had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Rijschool Tilburg 013 mij het meeste aan. De website van deze rijschool is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat de rijschool aan bedien heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat de rijschool beschikt over een erg hoog slagingspercentage en je zult lessen in nieuwe moderne auto’s. Dit sprak mij allemaal super erg aan waardoor ik besloot om cont top te nemen om mezelf aan te melden voor een gratis proefles.

Rijschool-Sabrina

Zeer tevreden over het snel behalen van mijn rijbewijs 

Ik kreeg al erg snel een reactie op mijn aanvraag van een proefles. Op deze dag had ik kennis gemaakt met een rijinstructeur van deze rijschool. We hebben samen een stukje gereden en ik voelde me tijdens het lessen erg op mijn gemak. Daarom besloot ik ook om een spoedcursus af te sluiten. Ik heb deze cursus inmiddels afgerond en heb mijn rijbewijs binnen een aantal een kunnen halen.