Het is al weer bijna herfst en daarna komt de winter eraan. Je wilt natuurlijk dat je helemaal ingespeeld bent op de winter. Warme laarzen voor dames horen daarbij. Maar er is zoveel keus en wat zijn nu de mooiste laarzen voor dames in de winter van 2021/2022. Lees dit artikel en ontdek de mooiste trends. Op deze manier zul jij met je dames laarzen vast-en-zeker de show stelen.

Puntige stiletto knie laarzen

Die prachtige puntneuzen zag je een hele tijd niet meer. Nu zijn ze weer terug van weggeweest. En helemaal gedrukt zijn punt laarzen met stiletto hakken. Na een hevige tijd van corona mogen dames hun laarzen weer uit de kast halen. Het wordt nu zelfs geaccepteerd als je iets gewaagt op straat loopt.

Afzaklaarzen

Iedereen werkt tegenwoordig thuis en gaat dus in joggingpak naar de supermarkt. Hier spelen mode ontwerpers op in. De tijd is weer wat anders, maar je mist die look die je eerst had. Lekker simpel en comfortabel. Daarom zijn de afzaklaarzen deze winter helemaal hip.

Snowboots

We komen nu weer veel buiten. De natuur is herontdekt. Daarom is het ook belangrijk om daar op de winter op in te spelen. Outdoor is een thema dat nog steeds speelt. Snowboots mogen daarom niet in je kast ontbreken.

Disco laarzen voor dames

In de jaren 70/60 liepen dames op deze laarzen rond. Lekker veel glitter, felle kleuren. Nu zijn deze laarzen deze winter weer overal te zien. Ga voor een spannende look en waag het om overal een feestje te vieren. Met deze prachtige disco laarzen die je in verschillende uitvoeringen in de winkel vindt gaat dat zeker lukken.

Platform boots

Voor dames zijn laarzen met platform boots een item dat echt in de kast moet staan. Je zult dan ook niet verbaasd zijn als we vertellen dat de stevige laarzen met platform zolen ook in je kaast horen deze winter.