Bekijk de panama hoed heren bij Hatland. Op de website zie je stijlvolle hoeden in een lichte kleur, en daardoor is de panama hoed heren zo’n heerlijke hoed voor de zomer. Onder de afbeeldingen staat extra informatie over panama, het is een manier hoe de stof geweven is. Hatland heeft meer hoeden in de collectie voor de lente en zomer dan de panama hoed heren, maar dat zijn niet van zulke chique hoeden. Toch is het leuk om te bekijken, een strandhoed van UPF50+ wat extra bescherming biedt tegen UV licht, maar ook de strorieten hoed, en katoenen hoedjes wat meer een tegenhanger is.

Hatland heeft ook hoeden voor dames

Naast de panama hoed heren heeft Hatland andere hoeden. Hatland heeft een flinke collectie met trendy hoeden voor dames. Ook daarbinnen echte zomerhoeden van stroriet of katoen. Maar ook de flaphoed, een regenhoed waar je zo mee op safari kan, en zeer chique hoeden die als accessoire zeer mooi zullen staan. De collectie hoeden voor dames en heren is bij Hatland heel divers. Aan de linkerzijde van de website staat de navigatie. Aldaar kun je filteren, en zo toewerken naar de hoed die jij zoekt. Sommigen zijn in verschillende kleuren te krijgen, en dat kun je weer onder de prijs selecteren.

Ook voor petten, mutsen, en handschoenen

De juiste hoed zul je wel vinden. Als het om een hoed voor de zomer gaat en voor een man, kun je beter niet verder zoeken dan de panama hoed heren. Als het om andere seizoenen gaat, of specifiek een hoed voor een vrouw, dan heb je die zo gevonden. Hatland heeft ook een grote collectie petten. Ook daar zitten exemplaren tussen van unieke stoffen en materialen, en daardoor best chique. Een pet is meestal sportiever dan een hoed, maar dat hoeft niet. Naast hoeden en petten heeft Hatland mutsen. Alle hoeden, petten, en mutsen zijn van goede kwaliteit en netjes afgewerkt. Bekijk de website.