Weg van de koude winters

winterzon

Ieder jaar is de winter voor veel mensen weer een kwelling, koude temperaturen en niet de heerlijke warmte van de zomer. Het is niet verwonderlijk dat steeds meer mensen op zoek gaan naar de winterzon, tegenwoordig is het ook heel betaalbaar om af te reizen naar een land waar in de winter de zon ook schijnt. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat je wat verder moet reizen, in Europa zijn weinig bestemmingen waar het in de winter aangenaam warm is.

winterzon

De perfecte bestemming

Wil je echt de winterzon opzoeken dan is Egypte een perfecte bestemming, gegarandeerd zon en met 22 graden de perfecte temperatuur om naast het strand ook nog actief bezig te kunnen zijn. Ook fijn dat je geen dag in een vliegtuig hoeft te zitten, maar in ongeveer 4,5 uur er al bent. Een ideaal land wanneer je van cultuur houdt, maar het ook lekker vind om op het strand lekker te luieren. Voor duikers is het de beste plek om naartoe te gaan met de schitterende onderwaterwereld.

Voel je rijk in Dubai

Winterzon kun je uitstekend combineren met de jetset van Dubai, vergaap je even aan het rijke leven met enorme winkelcentra van de oliestaat. Wel moet je er rekening mee houden dat de hotels vrij prijzig zijn, er zijn weinig hotels te vinden die minder dan vijf sterren hebben. Maar lig je lekker op het strand, met al die dure luxe gebouwen op de achtergrond dan krijg je ook even dat gevoel van rijkdom mee.